Stiri Brasov, Turism

Sinaia „a luat fața” Poienii sau Predealului și a fost desemnată „cea mai bună stațiune de schi din România”

2017 este primul an în care România a fost inclusă pe lista nominalizărilor în cadrul World Ski Awards, singura inițiativă globală care premiază și promovează excelența în turismul de iarnă, eveniment aflat la cea de-a V-a ediție. Din cele nouă stațiuni nominalizate din țara noastră, prin vot direct, Sinaia a câștigat trofeul și statutul de cea mai bună stațiune de schi din România. Trofeul a fost înmânat reprezentanților orașului, în cadrul Galei World Ski Awards. Printre stațiunile nominalizate din România s-au numărat Poiana Brașov, Predeal, Rânca, Azuga sau Păltiniș.

In weekendul 17-19 noiembrie, Kitzbühel (Austria) a devenit centrul lumii pentru industria sporturilor de iarnă. Sute de reprezentanți, acționari, administratori și specialiști s-au întânit în cadrul celui mai prestigios eveniment dedicat industriei schiului la nivel mondial.

Au fost premiate stațiuni, hoteluri, cabane și agenții de turism, dedicate sporturilor de iarnă, din peste 30 de țari din toată lumea, printre care unele recunoscute la nivel mondial, cum ar fi Austria, Franța, Italia dar și state în care dezvoltarea turistică cunoaște progrese majore: Japonia, China, Noua Zeelandă sau Australia.

Cea mai bună stațiune de schi din lume a fost desemnată Vla Thorens, din Franța.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Ha ha ha ha ha….

  2. Buna gluma. A castigat la categoria: lipsa de interes pentruamenajarea partiilor, lipsa de zapada, sau ce???

  3. Cred ca a luat pe buna dreptate. Le-a mers din plin cu zapada ,turisti si instalatii functionale. Oricum e greu sa intreci Brasovul prin vot direct si totusi un orasel de 20 de ori mai mic o face…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*