Locuri de munca, Stiri Brasov

Mondly caută Graphic Designer şi Full Stack Developer, la Braşov. Vă puteţi depune CV-ul pe bizbrasov.ro

ATi Studios, creatorul celebrei aplicaţii de învăţat limbi străine, a postat pe site-ul biybrasov.ro, la secţiunea JOBS, două anunţuri de angajare pentru posturile de Graphic Designer şi Full Stack Developer.

„Familia ATi Studios s-a înființat în urmă cu 4 ani și de atunci ne-am adunat 20 de oameni ambițioși. Împreună, am creat Mondly – cea mai inovatoare aplicație de învățat limbi străine la nivel mondial, ce are peste 25 de milioane de utilizatori din 190 de țări. Prin intermediul aplicației Mondly ne dorim să revoluționăm modul în care oamenii din întreaga lume învaţă limbi străine. Așadar, utilizăm tehnologii precum speech recognition, chatbots, AI, VR și AR. Avem sediul în centrul Brașovului și ne bucurăm de aprecierile celor de la Apple, Google și Oculus, iar anul acesta am câștigat titlul de “Aplicația Anului 2017” în EMEA, din partea Facebook“, au scris reprezentanţii firmei în anunţurile de angajare.

Compania oferă job full-time cu program flexibil, pe perioadă nedeterminată, alături de o echipă ce nu se lasă intimidată de marile echipe din Silicon Valley, UK sau Gemania.

Candidaţii pot depune CV-uri direct către angajatori la secţiunea JOBS a site-ului bizbrasov.ro.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*