Social, Stiri Brasov

Chef Liviu Preda vrea să deschidă un centru de excelenţă în HoReCa, la Braşov

Într-un interviu acordat IQads, chef Liviu Preda a declarat că intenţionează să deschidă un restaurant, care să fie considerat un centru de excelenţă în HoReCa.  „Din punct de vedere profesional, îmi doresc foarte mult un restaurant care să devină un soi de centru de excelență în HoReCa. Aş vrea ca, în fiecare seară, să gătesc alături de un bucătar invitat un meniu gourmet la alegerea lui. Iar, astfel, lumea să poată afla înainte cine găteşte în seara respectivă (dar nu şi ce găteşte). Cu alte cuvinte, un loc în care fiecare bucătar să pună pe farfurie ce doreşte, ce ştie el cel mai bine să facă. Am cunoscut foarte mulţi oameni minunaţi şi toţi gătesc diferit. Nu ar fi minunat să ştii că într-un singur loc poţi mânca în seri tematice mâncare făcută altfel de către bucătari diferiţi? Un loc în care astăzi mănânci tradiţional, mâine asiatic, sau de ce nu mexican sau franţuzesc?“, a spus Liviu Preda, întrebat de planurile sale pentru carieră.

Chef Liviu Preda are în palmares o medalie de argint la Salonul Mondial de Gastronomie din Luxembourg în 2014, locul câştigător la Arena Bucătarilor în 2015 şi locul 4 pe Europa obţinut la concursul Internaţional Global Chef, desfăşurat la Praga în 2015.

Citiţi AICI interviul cu Liviu Preda.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*