Locuri de munca, Stiri Brasov

Accenture deschide un birou în Coresi Business Park și vrea să ajungă la 100 de angajați în șase luni

Accenture, printre cei mari furnizori de servicii de outsourcing și consultanță în management, își extinde prezența în România prin deschiderea unui nou centru în Brașov, al șaptelea din țară, unde va angaja 100 de persoane în următoarea perioadă. Noul centru, situat în ansamblul Coresi Business Park din Brașov, va fi inaugurat în luna decembrie și va oferi clienților servicii de gestionare a proceselor de business.

Compania vrea să ajungă la 100 de angajați la centrul din Brașov într-un interval de șase luni, recrutările urmând să se concentreze inițial pe absolvenți de studii universitare cu abilități de limbă germană.

Accenture, o firmă cu bazele în Irlanda, are peste 2.700 de angajați în România, în cinci orașe: București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași și Timișoara. Compania furnizează clienților europeni servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni.

La nivel mondial, Accenture este prezentă cu aproximativ 425.000 de angajați în peste 120 de țări. Compania are sediul central în Dublin, Irlanda, și venituri anuale de aproximativ 35 miliarde de dolari.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*