Social, Stiri Brasov

Marian Godină a investit banii câștigați din cărți într-o „sală de forță”

Marian Godină, polițistul scriitor, a investit într-o sală de fitness pe care a deschis-o în această săptămână. BizBrașov l-a întrebat cât a investit în acest business și dacă și-a făcut un plan de afaceri înainte de a investi, dar curajosul polițist a preferat să nu răspundă la întrebări, pentru că sunt grele și nu are timp. Totuși, într-o postare pe Facebook, mediul în care se simte foarte bine, Godină spune că „inaugurarea sălii (…) va avea loc în curând (…) Mi-ar plăcea ca fiecărui client care își face abonament să îi pot oferi cadou o carte “Flash-uri din sens opus”, asta pentru ca după antrenarea fizicului, să își antreneze puțin și mintea, nu că ar fi cartea mea vreo lectură greoaie care să pună prea mult creierul la contribuție, dar cine știe, poate vom vedea culturiști cu o ganteră în mână și cu “Solenoidul” lui Cărtărescu în cealaltă”. 

Polițistul antreprenor povestește și că a avut o viață grea, cu patru frați mai mari și o mamă casnică și un tată muncitor la Uzina Tractorul și că în liceu a nimerit în clasă cu fii de directori și medici și că, din cauza situației familiei sale, niciodată nu avea haine noi, ci doar ce „aruncau frații săi”. „Apoi m-a izbit pasiunea cu sala de fitness, pasiune ce mi-a intrat atât de tare în sânge încât am ajuns să am 100 de kg, ceafă de bou și alură de prostan. Nu inspiram prea multă inteligență, mai ales la sală, unde nu se cere prea mult IQ pentru a te lupta cu gravitația și a ridica niște fiare de jos în sus. Mi s-a întâmplat de multe ori ca din cauza fizicului de atunci să fiu catalogat direct bolovan și mulți mi-au zis că asta era impresia lor despre mine înainte de a mă cunoaște. Reușisem să sparg și prejudeca asta despre oamenii care frecventează sala de forță. Visul meu era de a avea o sală a mea, dar era un vis pe care nu mi-l imaginam a fi realizabil vreodată”.
„Sala de forță”, visul tânărului Marian, se află în cartierul „în care m-am născut” (Craiter – n. red), se numește Flash Gym, și este administrată de prietena sa „pentru că statutul de polițist nu îmi permite să fiu administrator (chiar, poate schimbă si aberația asta doamna ministru și aș putea să fiu măcar angajat part-time la sala viitoarei mele soții)”.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*