Economic, Stiri Brasov

Lanțul canadian de magazine de mobilă Komandor vrea să intre pe piața Brașovului în regim de franciză

Komandor, companie activă în domeniul producţiei de mobilier şi prezentă în peste 50 de ţări, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 3,58 milioane de euro pe piaţa românească şi se pregăteşte anul acesta să treacă pragul de patru milioane de euro cifră de afaceri.

Komandor, brand născut în Canada în urmă cu circa 25 de ani, are în România 17 magazine, dintre care 12 deschise în sistem de franciză. Komandor România, compania care deţine master franciza pe plan local, vrea să extindă reţeaua şi este în căutare de parteneri pentru a deschide noi magazine în mai multe oraşe din România precum Ploieşti, Oradea, Braşov, Iaşi, Buzău sau Satu Mare. Compania recomandă să fie deschise magazine de 50-100 mp.

„Nu este necesar un spaţiu mare de expunere deoarece nu oferim produse de serie pe care clientul trebuie să le vadă şi să le cumpere. Este suficient un spaţiu de 50 – 100 mp în care să fie expuse principalele categorii de produse, prin care clientul să se convingă de calitatea şi fiabilitatea produsului, fiecare comandă fiind personalizată. Este un mare avantaj ca magazinul să fie situat într-o zonă comerciala, în care traficul de persoane să fie intens. Magazinul poate fi independent sau într-un centru comercial.“

Komandor are o fabrică în România, aproape de Capitală, cu o suprafaţă de peste 3.000 mp.

Compania oferă soluţii complete pentru compartimentări de spaţii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu uşi glisante sau bucătării.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*