Timp liber

Cu un click pe Google, îți vei putea alege restaurantul în funcție de rapiditatea servirii

Restaurantele se vor „bate” pe clienți nu doar în meniuri apetisante, ci și în rapiditatea ospătarilor și a bucătarilor, care vor trebui să scoată timpi cât mai buni din bucătărie până pe masa gurmanzilor. Google va fi „circuitul de curse” al restaurantelor odată ce va lansa noua sa opțiune de căutare.

Actualizarea va ajunge în curând pe Google Search și pe Hărți și va arăta cât timp vor trebui clienții să aștepte pentru a lua masa la un restaurant la o anumită oră. Potrivit Google, compania va lista timpul de așteptare pentru aproape un milion de restaurante din întreaga lume.

Pentru a accesa funcția, utilizatorii trebuie doar să caute restaurantul pe Google și se va afișa o secțiune „Popular Times” cu timpul de așteptare estimat în timp real. De asemenea, funcția permite ca prin apăsarea pe oricare oră din graficul disponibil să poți vedea cât timp vei aștepta la ora respectivă, după cum informează startupocafe.ro.

Va exista și o medie a timpului petrecut de oameni în restaurant și cât de mult vor aștepta oamenii în timpul orelor de vârf. Google afirmă că estimările se bazează pe “date istorice anonime”, acesta fiind modul în care compania calculează orele de așteptare pentru muzee și magazinele alimentare.

Caracteristica este nouă pentru restaurante, dar Google a introdus anterior (în 2015) opțiunea care arată cele mai aglomerate momente pentru afaceri și locuri publice. De asemenea, a introdus această caracteristică pentru baruri anul trecut.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*