Economic, Stiri Brasov

Brașovenii de la Mathilde au investit 70.000 de euro într-un nou showroom în București

Retailerul brașovean de îmbrăcăminte Mathilde va inaugura pe 23 noiembrie un nou concept store în București. Noul showroom Mathilde va avea o suprafață de 80 metri pătrați, iar investiția se ridică la 70.000 de euro. Astfel, brandul ajunge la o rețea de zece reprezentanțe la nivel național și mizează pe afaceri de 1,4 milioane euro până la finalul anului.

„Anul acesta, am pus bazele unei noi capacități de producție lângă Oradea, încercând să menținem la cote înalte fluxul productiv și calitatea creațiilor Mathilde. Acest pas ne-a încurajat să privim cu încredere spre viitor și să deschidem alte reprezentanțe Mathilde în țară. Am ales din nou Bucureștiul, de data aceasta pe Calea Dorobanți, ca destinație pentru cel de-al doilea showroom Mathilde”, a declarat Răzvan Gheșea, director investiții Mathilde.

Din anul 2013, când a fost deschisă prima reprezentanță Mathilde în București, pe Nicolae Bălcescu 22, brandul a evoluat organic. În ultimii patru ani, compania care operează brandul Mathilde și-a extins rețeaua de distribuție prin parteneriate locale, iar printre noile reprezentanțe inaugurate se numără franciza din Deva Shopping City, precum și o reprezentanță concept store în City Park Constanța. De asemenea, numărul de angajați a crescut de la 60 în 2013 la 80 anul acesta.

Vânzarile au urmat același trend ascendent, de la 800.000 de euro în 2013 la 1,4 milioane de euro la finalul lui 2017. Până în 2020, compania estimează atingerea unui prag de vânzări de două milioane de euro.

De asemenea, site-ul mathilde.ro a fost îmbunătățit printr-o investiție care i-a asigurat o interfață user-friendly și accesibilitate superioară. Față de 2013, vânzările online s-au triplat și continuă să crească în fiecare an, ajungând să reprezinte 9% din totalul vânzărilor în anul 2017.

Mathilde este un brand românesc de fashion fondat în 2004 în România, cu sediul in Brașov, cu scopul de a propune o abordare creativă în industrie. Creațiile Mathilde sunt disponibile în România în reprezentanțele din Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, Deva etc.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*