Timp liber

Concurență mare pentru ocuparea unei căsuțe în care se vor vinde băuturi la Târgul de Crăciun. Ofertele financiare se vor deschide în 22 noiembrie

Până săptămâna trecută, comercianții interesați să participe la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului și-au putut depune ofertele în vederea închirierii uneia dintre cele 40 de căsuțe. În total, după cum a precizat administratorul public al Brașovului, Miklos Gantz, au fost depuse 37 de solicitări, de la diferiți comercianți, începând cu persoane fizice autorizate, producători, întreprinderi individuale, dar și societăți comerciale. Cele mai multe solicitări, 6 la număr, au fost, ca de altfel și anul trecut, pentru cele două căsuțe în care se vor vinde băuturi. „Au mai fost depuse 19 solicitări pentru căsuțele în care se vor vinde produse alimentare și 13 pentru spațiile destinate decorațiunilor. În total, pentru vânzarea de produse alimentare vor fi 21 de căsuțe, iar pentru decorațiuni alte 17, iar noi sperăm să le ocupăm de toate, deoarece fiecare comerciant poate licita pentru cel mult 3 căsuțe”, a explicat Miklos Gantz.

Dosarul de înscriere a trebuit să conțină documente prin care să se demonstreze că solicitanţii îşi desfăşoară activitatea în mod legal şi că sunt la zi cu obligaţiile către bugetul de stat. Toate cele 37 de cereri au fost complete și au fost declarate admise, iar până în data de 17 noiembrie, comercianții vor trebui să își depună ofertele de preț pentru închiriere, prețul de pornire plecând de la 3 lei/mp/zi, adică 18 lei/zi de fiecare spațiu, la care se adaugă și prețul închirierii căsuței. Plicurile cu ofertele de preț, care vor fi sigilate, vor fi deschise în data de 22 noiembrie, iar pentru a nu exista nici o suspiciune, din comisie, pe lângă reprezentanţii Primăriei Braşov, vor face parte şi doi reprezentanţi ai comercianţilor, care vor vedea dacă plicurile sunt sigilate. Dacă mai mulți comercianți au oferit același preț, se va face licitație cu strigare.

Față de anii trecuți, vor fi trei modele de căsuţe, de dimensiuni şi forme diferite, dar suprafaţa totală va fi de 6 metri pătraţi. Târgul se va deschide pe 6 decembrie, cu ocazia aprinderii iluminatului de sărbătoare în oraș, și se va încheia în data de 14 ianuarie 2018.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*