Stiri Brasov

VIDEO Pui de urs rătăcit pe strada Molidului. Un pădurar încearcă să-l prindă, fără prea mult succes

Cartierul Răcădău s-a transformat într-un parc zoologic în aer liber, odată cu lăsarea serii pe străzile din această zonă făcându-și apariția urși, mistreți sau vulpi. Animalele sălbatice coboară din pădure către zonele locuite în căutarea de hrană, iar apariția lor a început să se transforme din nou în spectacol, cum se întâmpla la începutul anilor 2000, când ghenele de gunoi de pe strada Jepilor deveniseră „obiectiv turistic” și pentru turiștii străini.

Animalele sunt speriate, autoritățile încercând să le gonească din zonă, însă fără prea mult succes. În schimb, asistăm și la episoade mai triste. Dacă în urmă cu două seri pe strada Jepilor a apărut un urs rănit la un picior, azi-noapte, prin cartier umbla derutat un pui de urs care se rătăcise de mama lui. Autoritățile și-au făcut apariția în zonă, iar unul dintre pădurari a încercat să-l prindă. Puiul de urs s-a speriat și mai tare și a luat-o însă la fugă pe strada Molidului, cu unul dintre pădurari pe urme, refugiindu-se până la urmă într-o zonă cu arbuști din apropiere de Tâmpa Gardens.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*