Imobiliare, Stiri Brasov

Signature Residence primește un nou termen de livrare: 31 decembrie 2018

Antreprenorul Dan Cămârzan, care a construit Tâmpa Gardens și Europa Residence, ambele proiecte fiind în faliment, a anunțat că în urma discuțiilor cu cei 92 de clienți ai Signature Residence, noul proiect în care este implicat, a reușit să obțină o prelungire a termenului de livrare până la 31 decembrie 2018. „Am reușit să obțin o finanțare de 3 milioane de euro, prin credit furnizor, iar acum negociem obținerea unei noi linii de creditare de 3 milioane de euro, banii aceștia fiind de ajuns pentru finalizarea primei clădiri de apartamente”, a explicat Cămârzan.

De asemenea, omul de afaceri este convins că datorită noii tehnologii pe care vrea să o implementeze în noul proiect ar putea să construiască un bloc într-o zi. „Am construit 13 apartamente în patru ore”, a spus acesta pentru a-și întări afirmațiile.

Signature Residence necesită investiții de 14 milioane de euro, acesta urmând să fie compus din 314 unități locative. Complexul va fi construit în zona Carrefour, o zonă neexploatată din punct de vedere rezidențial până în prezent.

Proiectul Signature va fi format din două clădiri de 14 și, respetiv, 7 etaje și va avea în final 195 și, respectiv, 119 apartamente. Prima clădire trebuia livrată din mai 2017.

Unul dintre investitorii atrași în proiectul imobiliar este Avi Zikry, cofondator al start-up-ului new-yorkez ClickandImprove.com, o platformă care permite americanilor să contracteze de acasă servicii de renovare ale caselor sau apartamentelor în care locuiesc.

Complexul va fi construit în locul pe care cu ani în urmă omul de afaceri Dan Cămârzan intenționa să construiască un proiect de birouri – Kronvest Business Park. Proiectul a fost însă abandonat odată cu venirea crizei.

Cămârzan intenționa să investească 30 de milioane de euro în trei clădiri de birouri clasa A cu 8, 9 șI 16 etaje.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

5 Comentarii

 1. Ce gluma buna :)) mktiv sa mai cerseasca bani de la fraieri, macar sa fie teapa teapa.

 2. Cristian Dima

  Doamne fereste. Nu vedeti ca omul e nebun. Auzi LA el. Un bloc intr o zi. TEAPAAAAAA.

 3. Daca a reusit deraiatul asta mintal sa convinga 92 de clienti sa-i dea bani atunci oamenii aia isi merita soarta. Uitati-va doar la clipurile postate pe youtube de handicapatul de camarzan, dumnezeul pe pamant :-))

 4. Sunt si dezvoltatori seriosi in Brasov,care se tin de promisiune si livreaza la timp apartamentele,si isi fac reclama prin seriozitate ,promptitudine si calitatea lucrarilor,cum sunt de asemenea si escroci si mincinosi patologici,care se bazeaza pe naivitatea si buna credinta a oamenilor si trag tepe.
  Un alt complex rezidential care este in insolventa,fiindca administratorul Horea Cristian Coc impreuna cu al sau asociat si cumatru Vanghelie Ciprian(care detine firma de constructii Extructum) s-au infruptat din banii societatii (furt la drumul mare,pe fata,meserie de hoti) este Dealul Spirii Residence.
  Cred ca n-ar fi rau ca jurnalistii BizBrasov sa faca cateva sapaturi si sa scrie aici un articol din care sa reiasa toate escrocheriile celor amintiti mai sus,nu de alta,dar cei doi isi propun in continuare sa traga alte tepe prin constructia unor alte ansambluri rezidentiale pe Avram Iancu si Drumul Poienii si deja miroase a dosare penale si plangeri extinse la DNA in cazul celor doi.
  Bine ar fi,pentru viitorii cumparatori sa se intereseze inainte de a face orice demers pt.achizitionarea unor locuinte in faza de proiect sa se intereseze bine de tot cine este in spatele afacerii,sa intrebe unde si ce au mai construit,sa vorbeasca cu “proprietarii” de acolo,ca sa stie pe ce anume dau banii(sa nu se trezeasca intr-o situatie neplacuta).
  Pacat ca in Brasov s-au strecurat si escroci printre oameni de afaceri si dezvlotatori imobiliari seriosi.

 5. Ce sa faca un informatician amarat cartiere de blocuri, cand poate numai o firma serioasa ca AVANTGARDEN sa faca. Informaticienii nu stiu decat sa leneveasca si sa trimita spamuri si sa caute metode de hacker-ie.
  Plus ca in Brasov daca nu avem autostrada si aeroport, nu se va construi nimica. Daca pana si monumentele istorice ca Cetatea Brasov, catacombele de pe Dupa Ziduri, Complexul Olimpia si altele sunt inchise si nu sunt exploatate turistic sa fie muzee ca cele din orasul infratit german Nurnberg, cum sa visam la noi blocuri de firme, noi birouri, noi atractii turistice cum se visa la intocmirea unui “Disneyland” de Romania, si cand ne-au “intins o mana” cei de la MERCEDES sa cumpere Uzina Tractorul, mafiotii lui Nita “l-au scuipat” si a zis nu ne vindem tara, cand “Tractorul” putea deveni multinationala ca uzinele DACIA si sa aiba si muzeu tehnic acolo in incinta cum exista la Bucuresti sau la Cluj si chiar i-ar fi hartuit pe politicieni sa aprobe contruirea autostrazii Brasov-Comarnic.
  Dar ce sa facem cu tepari cum e Camarzan sau Nita sau Cancescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*