Imobiliare, Stiri Brasov

Proiectul Coresi din Brașov va fi replicat la Satu Mare de către francezii de la Immochan

Dezvoltatorul imobiliar francez Immochan, care a construit centrul comercial Coresi Shopping Center din Braşov, deschide un nou mall în Satu Mare.

„Va fi un altfel de Coresi la Satu Mare, unde am cumpărat un teren de şapte hectare şi lansăm un proiect de care vom fi mândri”, a spus Ruxandra Beşe, director de dezvoltare la Immochan România, în cadrul evenimentului Real Estate & Construction Forum.

„Am cumpărat joi (nr. – 2 noiembrie) un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania.

În martie 2015, Immochan România a  deschis  Coresi  Mall  din Braşov în  urma unei investiţii de 60 de milioane de euro.

Immochan, parte a grupului francez Auchan  deţinut de familia Mulliez, a intrat pe piaţa românească în urmă cu trei ani, controlând iniţial două centre comerciale, ceea ce poziţiona România pe locul 12  din 12  între  pieţele Immochan.  Acum, România este pe locul şase, cu 23 de centre comerciale şi 150.000 de metri pătraţi, potrivit celor mai recente date.

La începutul anului trecut, Tatian Diaconu, directorul general Immochan România, spunea că urmăreşte ca, peste câţiva ani, Immochan să cuprindă şi 60 de  blocuri  cu  aproximativ  3.000 de locuinţe, o investiţie de 100 de milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*