Locuri de munca, Stiri Brasov

Târgul de Cariere a fost deschis: Quin, Preh, Arvato şi CGS angajează sute de persoane

A XVI-a ediţie a Târgului de Cariere a ajuns la Braşov şi se desfăşoară la Hotel Kronwell. De opt ani, târgul este adus la Braşov şi oferă job-uri în domenii diverse, mai ales în domeniul tehnic şi automotive, puse la dispoziţie de 40 de companii din Braşov, dar și din București, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Iași.

Târgul a fost deschis astăzi şi continuă şi mâine. „Cele mai multe job-uri sunt în domeniul tehnic, se caută ingineri, specialişti tehnici în domeniul componente automotive, dar şi în retail, cu salarii atractive, bineînţeles, în IT, câteva companii din Braşov şi vorbitori de limbi străine, în general de limba engleză şi orice limbă străină stiută în plus este binevenită“, a declarat Ioana Oros, PR TdC.

Un stand de demisii

În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Ce companii participă la TdC Brașov

Azets, Quin, Star Transmission, Dennemeyer, Accenture, Schulte & Schmidt, Preh, Bosch Rexroth, Penny, Freudenberg Performance Materials, Vodafone, Hornbach, Ria Solutions, Jac Travel, VEO Worlwide Services, Harsha Enginners, CGS, McDonald’s, Kastamonu, ProCredit Bank, Arvato, Sykes, Profi, OM, EOS KSI, Amann, Leroy Merlin, Lugera, Auchan, Uber, Optima, Stabilus, Zitec și Ecopack

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*