Social

780 de tone de deșeuri strânse după „luna curățeniei”

Odată cu finalizarea campaniei de curățenie de toamnă, autoritățile au făcut și un bilanț al acestei acțiuni. Astfel, dacă firmele de salubritate au mers din cartier în cartier și au curățat toate străzile și grădinile de blocuri, au fost și brașoveni care s-au gospodărit singuri în jurul blocurilor sau caselor în care locuiesc. Pentru colectarea acestor deșeuri, au fost amplasate în mai multe zone din oraș containere de mari dimensiuni. Mulți dintre brașoveni au profitat de acest lucru și și-au golit și gospodăriile și de fel de fel de obiecte inutile, astfel că la final, numai de la aceste containere (care au fost golite de mai multe ori pe perioada campaniei de curățenie) s-au colectat 780 de tone de deșeuri.

„S-a colectat moloz, canapele, dulapuri sau resturi vegetale, acestea din urmă în special din zonele de case. De asemenea, din aceste containere au fost găsite şi deşeuri menajere, chiar dacă pentru această categorie de reziduuri existau în apropiere platformele permanente”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Primăria Brașov va demara o nouă „lună a curățeniei”, în primăvară, astfel ca orașul să fie curat de Paște.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*