Turism

363.000 pentru promovarea turistică a județului. Peste 100.000 de lei va costa amenajarea standului de la Târgul de Turism din luna noiembrie

Plenul Consiliului Județean Brașov va dezbate în ședința de astăzi rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a județului pe anul 2017. Una dintre modificările de sume vizează solicitarea Direcției Resurse, Programe de Dezvoltare în vederea achiziției de bunuri și mijloace fixe pentru promovarea județului Brașov. În total, este vorba de 363.000 de lei, iar una dintre principalele cheltuieli va fi pentru amenajarea standului de prezentare a județului Brașov la Târgul de Turism din Capitală, care va avea loc în perioada 16 – 19 noiembrie.

În conformitate cu referatul direcției de specialitate, în vederea amenajării standului se vor cheltui 104.350 de lei, urmând să fie achiziționat un infodesk, panouri de promovare, o masă de sticlă cu 4 scaune transparente, dar și o rampă de acces pentru persoane cu dizabilități.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Brașovul promovat drept o destinație dinamică și interactivă la târgul de turism. Vizitatorii vor putea simula schiul sau zborul cu parapanta - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*