Lady Sommelier Independent Magdalena Crisan vă invită, joi, 26 octombrie, de la ora 19.00, la Annie”s Studio Culinar, la o degustare de vinuri din soiul Fetească Neagră.
„Deoarece in ultimii 10 ani soiul romanesc de struguri Feteasca Neagra a inregistrat o crestere semnificativa atat in popularitate cat si in calitate, vinurile rosii obtinute din acest soi ajungand sa fie varfuri de lance pentru anumiti producatori de vinuri din Romania, atat din punct de vedere al calitatii cat si al preturilor, ne-am decis sa degustam cateva sortimente cu vinuri obtinute 100% din Feteasca Neagra“, a scris Magdalena Crişan.
Selectia de Feteasca Neagra cuprinde probe de la urmatorii *producatori:
#LacertA High Level
#HalewoodWines High Level
#FortSilvan Middle Level
#CrameleRecas High Level
#Licorna Middle Level
#Alira Middle Level
#AmfiteatruVitis Middle Level
Taxa de participare: 140 lei/persoana, include spumant de welcome, bufetul si vinurile aflate la degustare. La eveniment sunt disponibile 15 locuri.
Bufetul contine:
– Piept de rata cu sos de prune uscate si nuci;
– Muschi de vita cu sos de vin si fructe de padure;
– Friptura de miel cu gutui.
Mâncărurile sunt preparate de Chef Arnold Romanescu care va răspunde la toate intrebarile legate de preparate si va da sfaturi utile in bucatarie. Mai multe detalii:
https://www.facebook.com/events/500016160353082/?active_tab=about