Timp liber

Brașovenii pot testa în weekend simulatorul cu care se antrenează piloții de Formula 1. Piesa de rezistență este monopostul Renault

Renault sărbătorește 40 de ani de prezență în Formula 1 și a adus în România monopostul R.S. 17 cu care concurează piloții echipei Renault în Grand Prix-urile din acest an, precum și unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing.

Testează în premieră simulatorul cu care se antrenează piloții din Formula 1 și admiră monopostul cu care Renault concurează în F1, în plus, ai acces la noul Megane RS printr-o experiență VR 360° și poți face un test drive cu modelele din gama Renault.

Monopostul va ajunge și la Brașov de vineri și până duminică, în parcarea Coresi Shopping Resort. În această perioadă, brașovenii vor avea ocazia să trăiască senzațiile oferite de unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing din lume şi să descopere monopostul R.S. 17 cu care piloții echipei Renault Sport Formula One, Nico Hülkenberg si Jolyon Palmer concurează in sezonul 2017 de Formula 1. În limita locurilor disponibile pasionații F1 vor putea urca în scaunul în care se antrenează și cei mai buni piloți de Formula 1.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*