Stiri Brasov

VIDEO Până reușesc pădurarii să-i fugărească, urșii se plimbă nestingheriți pe străzile din Brașov

Începând de ieri, pădurarii brașoveni au început organizarea unor goane cu scopul de a îndepărta urșii și mistreții care au plecat din păduri către zonele locuite. Se pare însă că mai este mult de lucru, ținând cont că, aseară, un urs se plimba nestingherit pe pietonalul din Răcădău, fiind observat de mai mulți brașoveni care locuiesc în zonă. O brașoveancă chiar a reușit să filmeze exemplarul în timp ce se plimba pe stradă în voie, probabil puțin derutat după acțiunea pădurarilor, care au fost însoțiți și de câini special dresați, tocmai pentru a putea alunga animalele sălbatice către desișul pădurilor.

Reprezentanții Regiei Pădurilor Kronstadt ne-au declarat că ieri au fost organizate goane în apropierea a două cartiere brașovene, respectiv Răcădău și Noua, în zona Răcădău fiind îndepărtați către pădure trei urși. Goanele ar urma să continue și zilele viitoare, ținând cont că în ultima vreme s-au înmulțit sesizările cu privire la pătrunderea unor animale sălbatice în zonele locuite.

 

Sursa: Facebook – Lacramioara Bradavschi

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Oare de ce?

  2. Ma nene atâta va plângeti de săracii urși care merg pur si simplu pe strada sa caute si ei un colt de pâine….acum ceva ani buni în racadau era o femeie care le făcea clătite și le aducea sa mănânce….ursii erau ca niște câini vagabonzi….dupaia tot animalul “omul” s.a apucat să arunce cu pietre și să facă show pentru videouri de huligani…s.au facut reclamatii s.au dat legi ca sa vina aia de la urban inainte de inserare sa golească containerele si tot urșii sunt de vina !!!!!! Ferească dumnezeu …

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*