Stiri Brasov

VIDEO Până reușesc pădurarii să-i fugărească, urșii se plimbă nestingheriți pe străzile din Brașov

Începând de ieri, pădurarii brașoveni au început organizarea unor goane cu scopul de a îndepărta urșii și mistreții care au plecat din păduri către zonele locuite. Se pare însă că mai este mult de lucru, ținând cont că, aseară, un urs se plimba nestingherit pe pietonalul din Răcădău, fiind observat de mai mulți brașoveni care locuiesc în zonă. O brașoveancă chiar a reușit să filmeze exemplarul în timp ce se plimba pe stradă în voie, probabil puțin derutat după acțiunea pădurarilor, care au fost însoțiți și de câini special dresați, tocmai pentru a putea alunga animalele sălbatice către desișul pădurilor.

Reprezentanții Regiei Pădurilor Kronstadt ne-au declarat că ieri au fost organizate goane în apropierea a două cartiere brașovene, respectiv Răcădău și Noua, în zona Răcădău fiind îndepărtați către pădure trei urși. Goanele ar urma să continue și zilele viitoare, ținând cont că în ultima vreme s-au înmulțit sesizările cu privire la pătrunderea unor animale sălbatice în zonele locuite.

 

Sursa: Facebook – Lacramioara Bradavschi

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Oare de ce?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*