Opinii, Stiri Brasov

Noaptea, ca hoții!

Noaptea trecută, o colegă de breaslă a fost violată. Intimitatea sa a fost distrusă de niște papițoi care au găsit că cea mai buină soluție pentru a rezolva un diferend cu o firmă concurentă este să dai foc mașinii conduse de directoarea acelei companii. Peste tot în lume acest lucru este penal, iar cei care recurg la asemenea fapte sunt trimiși la închisoare.

Bunul simț care a guvernat media locală a dispărut odată cu acest act de lașitate. Și ce sens are să te numești televiziune dacă scopul tău nu este să slujești interesul public, ci de a-l ridica în slăvi pe un neica nimeni din Consiliul Județean orbit de puterea pe care i-o dă media. Dacă nu îți atingi scopurile cu argumente clare, concise, recurgi la filmarea omului când se scobește în nas sau când se uită în telefon în timpul ședinței. Și oamenii ăștia au ajuns să își spună jurnaliști. Iar miza este un contract de 50.000 de lei pe care contabila ta, om ofuscat și fără creier, l-a făcut praf.

Oamenii pe care îi ataci ți-au oferit la un moment dat totul. Ți-au dat ceva contracte să torni un gard nicăieri, în jurul unui teren viran pe care se spunea că o să fie la un moment dat un aeroport. Internațional. Un gard în mijlocul câmpului care nu adăpostea nimic și nu păzea nimic. Nu era ca și cum în acel pământ se afla aur. Sau fier vechi.

Un gest fără sens care arată cât de supuși pericolelor suntem noi, jurnaliștii. Și e cu atât mai groaznic cu cât vine din partea unuia care se folosește de presă pentru a-și ridica statui, cu un orgoliu care se masturbează mental la fiecare cadru al propriei persoane.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Nu este un personaj ce imi place neaparat, din contra, d,na Onelia, dar ce s,a intamplat aseara sau noaptea in fata locuintei doamnei tine de reglare de conturi, mafia si alte practici de intimidare ,care sunt criminale.
    Dezaprob asa ceva si sper ca cei ce au facut aceasta tentativa de crima sa fie gasiti si pedepsiti cat mai curand.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*