Economic, Stiri Brasov

Companiile mari au şanse să acceseze 150.000 de euro pentru dezvoltarea profesională a angajaţilor

Companiile mari din Braşov pot depune, începând de mâine, aplicaţiile pentru obţinerea fondurilor europene în valoare de maximum 150.000 de euro, pentru dezvoltarea profesională a angajaţilor din departamentele de resurse umane. Proiectele pot fi depuse până în 12 decembrie 2017 şi trebuie să aibă ca grup ţintă cel puţin 50 de angajaţi din firmă. Banii alocaţi în toată ţara însumează peste 26.000.000 de euro. „Acest apel de proiecte pentru „România profesională — Întreprinderi competitive” se adresează companiilor mari care pot depune proiecte de formare profesională pentru manaheri sau angajaţii din departamentele de resurse umane. Informaţii şi consultanţă pentru realizarea documentaţiilor de finanţare pot fi obţinute la Centrul de Consultanţă al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov“, a declarat Cosmin Roşia, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie din Braşov.

Intensitatea ajutorului, nu poate depasi 50% din valoarea costurilor totale eligibile ale proiectului de formare a adulților. Intensitatea ajutorului poate fi majorată, până la o intensitate maximă de 60% din costurile totale eligibile ale proiectului de formare a adulților, dacă formarea se adresează lucrătorilor cu handicap sau lucrătorilor defavorizați. Companiile mari din Braşov care pot accesa fonduri pentru aceste proiecte sunt Autoliv, Selgros, Schaeffler.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*