Economic, Stiri Brasov

Azerii de la SOCAR deschid o a doua benzinărie la Brașov

SOCAR, compania de stat din Azerbaidjan, va deschide în următoarele zile o a doua benzinărie în municipiul Brașov, anunță presa azeră. Azerii vor ajunge, astfel, la 39 de benzinării în România. Investiția medie într-o astfel de benzinărie se ridică la un milion de euro.

Benzinăria va fi prevazută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, asigură facilităţi de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăți facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice, etc.
SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.

În ciuda continuării investiţiilor pe plan local, azerii sunt departe de planurile anunţate la intrarea în România. În 2011, când practic a început extinderea SOCAR în retailul local de carburanţi, reprezentanţii companiei spuneau că în trei ani de zile vor să ajungă la 300 de staţii, un număr similar de benzinării cu cel operat de ruşii de la Lukoil, de exemplu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*