Imobiliare, Stiri Brasov

Locuințele noi s-au scumpit în septembrie cu 48 de euro pe metrul pătrat util. În ultimii trei ani, prețurile locuințelor au urcat cu 21%

Apartamentele noi din municipiul Brașov s-au scumpit în luna septembrie cu 48 de euro pe metrul pătrat, de la 924 la 972 de euro pe metrul pătrat util, în timp ce locuințele vechi au consemnat un avans de 16 euro pe metrul pătrat, de la 966 la 982 de euro pe metrul pătrat util. Totuși, cuințele noi nu au atins valoarea din urmă cu 12 luni, când ărețul era de 975 de euro pe metrul pătrat util.

În medie, în municipiul Brașov, luna septembrie a adus o scumpire de 2,8%, de la 952 la 979 de euro pe metrul pătrat util, cu 21% peste nivelul minim atins de piața brașoveană în ultimii zece ani. În iulie 2014, locuințele din Brașov se vindeau cu 806 euro pe metrul pătrat util, arată portalul Imobiliare.ro.

În luna septembrie, suma medie solicitată pentru apartamentele scoase la vânzare la nivel național – atât noi, cât și vechi – s-a majorat cu 1,9%, de la 1.141 de euro pe metru pătrat util la finele lunii august, până la 1.163 de euro pe metru pătrat util.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*