Imobiliare, Stiri Brasov

Complexul Sunnyville se extinde cu un nou bloc pe care vor fi construite grădini verticale

Compania Wallberg Properties, dezvoltatorul complexului rezidențial Sunnyville, anunță lansarea construcției celui de-al doilea bloc din ansamblului – Sunnyville Garden, având în vedere că prima clădire este aproape finalizată și vândită în proporție de 90%.
Noua clădire va avea 11 nivele, va avea 97 de unităţi locative, de la studiouri la apartamente cu 4 camere şi va aduce, în plus faţă de calitatea şi confortul ridicat, acel „ceva” cu totul special: faţade verzi cu grădini verticale, un nucleu de verde care se revarsă în arhitectura clădirii care vor oferi un efect extraordinar de care se vor bucura toți brașovenii, spun reprezentanții dezvoltatorului.
„Fiecare dintre noi este unic, suntem aproape 300 de mii de braşoveni unici, dar blocurile în care trăim arată la fel, ne uniformizează. În mod cert calitatea e importantă, noi la Sunnyville am dus calitatea la cel mai înalt nivel, dar nu e o trăsătură suficient de diferenţiatoare pentru clienţii noştri care apreciază stilul şi unicitatea. Aşadar, am ales să le ieşim în întâmpinare, să adăugăm acel “ceva” clădirilor pe care le construim, o trăsătură care nu ţine de calitate sau ergonomie, dar care face o clădire să fie extraordinară, un simbol în oraş. De aceea nu am proiectat un banal Sunnyville 2 ci vă oferim Sunnyville Garden”, declară Romina Dovleac, CMO Sunnyville Braşov.
Complexul rezidenţial Sunnyville va avea o valoare de 21,3 milioane de euro. Complexul va fi construit în locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii.
Lucrările de construcţie au început anul trecut, proiectul urmând a fi dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 – 2020, în funcţie de ritmul de absorbţie al pieţei. Sunnyville Braşov este amplasat pe un teren în suprafaţă de 8800 de metri pătraţi, este format din 4 clădiri cu un număr total de 340 de apartamente. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul acestui an.
Grupul de companii Wallberg Properties este controlat de omul de afaceri arădean Valentin Morar şi are în portofoliu, de la fondare (anul 2004) şi până în prezent, peste 100.000 de metri pătrați de proiecte rezidențiale în Arad, Cluj și Brasov. Investiţiile Wallberg Properties depăşesc 40 de milioane de euro, fiind unul din cei mai importanți dezvoltatori pe segmentul premium din vestul țării.
Temelia Brașov a fost o fabrică ce producea ciment, var și ipsos. În 1990, a fost privatizată prin metoda MEBO. În 1994 a fost divizată, formându-se companiile Prescon și Temar.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*