Stiri Brasov, Turism

Un hotel din Poiană, singurul din Brașov nominalizat la World Travel Awards Europe

Rizzo Boutique Hotel este singurul hotel brașovean care a fost nominalizat în cadrul celei de-a 24 ediţii a  World Travel Awards Europe, eveniment în cadrul căruia se premiază cele mai bune businessuri din industria de turism. Hotelul din Poiana Brașov, care va avea, anul viitor, „un frate” în centrul orașului Brașov, a fost nominalizat la categoria Romania’s Leading Boutique Hotel, categorie câștigată, în cele din urmă, de Hotel Privo din Târgu Mureș.

Ceremonia de decernare a premiilor care s-a desfăşurat la Sankt Petersburg, Rusia, pe 30 septembrie. Hotelul de cinci stele Athénée Palace Hilton a câștigat celelalte două categorii adresate hotelurilor – Romania’s Leading Hotel şi Romania’s Business Leading Hotel.

Proprietarii Rizzo Boutique Hotel & Spa din Poiana Brasov vor investi 1,3 milioane de euro în construcția unui nou boutique-hotel în centrul vechi al Brașovului. Unitatea hotelieră de pe strada Sf. Ioan, colț cu str. Valentin Wagner, care va fi cotată la patru stele, va fi gata în cursul anului 2018. Investiția va fi realizată dintr-un credit pe termen lung contractat de la Banca Românească.

Clădirea în care va fi amenajat hotelul a fost câteva zeci de ani sediul companiei de construcții Conforest SA, intrată în insolvență în urmă cu doi ani. În cadrul procesului de restructurare a companiei, clădirea a fost scoasă la vânzare de către lichidatorul desemnat, suma cu care a fost preluat imobilul de către cei de la JT Euroconstruct (proprietarii Rizzo) fiind de 550.000 de euro plus TVA.

Fostul sediu al Conforest are 1.500 de metri pătrați și două etaje.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*