Stiri Brasov, Turism

Proprietarii Hotelului Ambient au investit 3,1 milioane de euro într-un complex hotelier în comuna Cristian

Compania brașoveană Euro Tour a investit 3,1 milioane de euro într-un complex hotelier în comuna Cristian, compus dintr-o vilă, un conac și un resort.

Prima clădire din cele trei aflate în Cristian, Vila Ambient, construită în 1797, a fost achiziționată cu aproximativ 80.000 de euro, însă renovarea și includerea piscinei interioare au dus investiția la cifra de 500.000 euro. Conacul Ambient a necesitat o investiție de 1,1 milioane euro, în timp ce pentru Resort Ambient s-au investit 1,5 milioane de euro.

Compania, care până acum avea operațiuni doar în municipiul Brașov, a încheiat anul trecut cu afaceri de 9,8 milioane de lei (aproape 2,2 milioane de euro) și un profit în urcare cu peste 75%, de 2,5 milioane de lei.

Primul „minihotel“ Ambient a fost inaugurat în septembrie 1999, pe strada Aninoasa nr.5 din Brașov, având șapte camere și un restaurant de 32 locuri. Acesta a fost extins anul umător cu încă opt camere, după care, în 2004, a fost inaugurată aripa de patru stele a hotelului, care avea 24 de camere. În 2008, a fost construit un nou corp de clădire, cu 28 de camere.

Între timp, a apărut varianta economică a Hotelului Ambient – pensiunea cu acvelași nume care are 23 de camere. În timpul crizei economice, familia Ambient s-a extins cu Residence Ambient – serviced rooms & apartments, care a ajuns la 26 camere.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*