Stiri Brasov

Protest inedit, duminică, pentru aeroport, cu scopul de a oferi „turbulențe” factorilor de decizie

Brașovenii care vor să-și arate nemulțumirea față de faptul că finalizarea proiectului aeroportului este tergiversată sunt invitați la un protest inedit duminică seara, de la ora 18.00, în fața Prefecturii Brașov. Participarea la protest este condiționată de aducerea unui… troller. „Zborul nostru la joasă altitudine trebuie să ofere turbulențe factorilor de decizie naționali și locali, pentru că prea liniștiți stau ei în scaunele lor. Să li se aprindă becul «puneți-vă centura de siguranță», trebuie să înțeleagă că trebuie să facă demersuri urgente pentru că Aeroportul Brașov să nu mai fie doar un vis. Un vis de care constant își bat joc și de care se folosesc doar în campania electorală”, spun organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook, „Vrem aeroport la Brașov”.

Organizatorii susțin că la manifestare nu sunt invitați politicienii din partidele care s-au perindat în ultimii zece ani la guvernare, tocmai pentru ca „zborul să fie plăcut pentru pasagerii nemulțumiți”.

Până la acest moment, peste 2.000 de persoane și-au arătat interesul pentru a participa la protestul de duminică seara.

Proiectul pentru celelalte suprafețe de mișcare de la aeroport va fi finalizat pe 27 septembrie. Chinezii din provincia Hunan vor să concesioneze investiția, dar viitorul aeroportului depinde acum de rezultatele studiului de fundamentare

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Subscriu! Brasovul trebuia sa aibe aeroport de mult!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*