Stiri Brasov

Ce străzi din Brașov vor fi în șantier în următoarea perioadă. Dacă vă împiedicați de gropi, le puteți semnala edililor direct pe e-mail

Viceprimarul Brașovului Barabas Laszlo a precizat că în următoarea perioadă vor continua lucrările de reabilitare și pe alte străzi din oraș, intervențiile fiind efectuate pe baza ordinelor de începere a lucrărilor emise înainte de expirarea contractelor de întreținere și reparații străzi, care au fost încheiate cu trei companii brașovene.

Astfel, zilele următoare ar urma să demareze lucrări de reabilitare a trotuarelor de pe strada Castelului în zona Colegiului Maria Baiulescu, unde s-a lucrat la înlocuirea rețelelor. Lucrări de reabilitare a carosabilului se vor efectua și pe strada Dealul Spirii din cartierul Șchei, unde se va reface suprafața carosabilă, iar în cartierul Valea Cetății, pe strada Zmeurei se va reface pavimentul din zona spațiilor comerciale.

Viceprimarul Barabas Laszlo a precizat că problemele de infrastructură rutieră pot fi semnalate inspectorilor Primăriei într-un mod facil, pe adresa de e-mail strazibv@brasovcity.ro. „O parte a sesizărilor transmise până acum a fost transmisă deja spre soluționare direcțiilor de specialitate din Primăria Brașov”, a explicat Barabas.

În schimb, în zona Pietrele lui Solomon, pe tronsonul dintre vechiul han și fosta moară vor începe lucrări de regularizare a Pârâului Graft, astfel că și autobuzele RATBV de pe linia 50 nu vor mai circula până la Pietrele lui Solomon, ci vor întoarce pe strada Podul Crețului.

„Pe o porțiune de aproximativ 800 de metri se vor efectua lucrări de consolidare a malurilor, având în vedere că acestea au fost afectate în ultimii ani, dar se vor căuta și soluții tehnice pentru reducerea vitezei apei, astfel încât să nu mai sape malurile în momentul în care crește ca urmare a ploilor”, a spus viceprimarul.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*