Social, Stiri Brasov

Linia 50 își modifică traseul începând de luni și nu va mai ajunge până la Pietrele lui Solomon

Autobuzele care deservesc linia 50 vor circula de luni pe un traseu modificat temporar, în sensul că vor întoarce în cartierul Șchei pe Strada Podul Crețului, înainte de a ajunge la stația denumită „La Moară”. Schimbarea este determinată de începerea unor lucrări de infrastructură ce vizează consolidarea albiei pârâului care curge prin zonă.

În aceste condiții, traseul liniei 50 este configurat prin Livada Poștei – Mureșenilor – C. Brâncoveanu – Piața Unirii – Pe Tocile – Podul Crețului și retur prin zona Pe Tocile – Piața Unirii – Poarta Șchei – Nicolae Bălcescu – Castanilor – Livada Poștei. Noile grafice de circulație vor fi afișate în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro și vor purta mențiunea ”Valabil din 25 septembrie 2017”. Noile orare vor fi afișate în cursul zilei de duminică 24 septembrie.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Ce străzi din Brașov vor fi în șantier în următoarea perioadă. Dacă vă împiedicați de gropi, le puteți semnala edililor direct pe e-mail - Biz Brasov

  2. Ce inseamna “temporar” pentru RAT Brasov?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*