Stiri Brasov

Aproximativ 2,4 milioane de lei vor fi cheltuite pentru verificarea stării celor 720 de străzi din municipiul Brașov

Primăria Brașov vrea ca în următorii trei ani să expertizeze din punct de vedere tehnic toate cele 720 de străzi pentru a vedea care sunt investițiile necesare la acest capitol în următorii ani. Valoarea estimată a acestei expertize, conform anunțului de licitație, este de 2.394.957,98 lei, fără TVA.

Aceasta este de fapt un studiu studiu preliminar înainte de a demara lucrările propriu-zise și are rolul de a determina starea tehnică a fiecărei străzi, dar și de a propune ce lucrări sunt necesare pentru prelungirea duratei de exploatare a respectivei artere, dacă sunt necesare doar modernizări sau lucrări mai ample de refacerea a fundației sau de extindere. Ofertele de la firmele interesate să efectueze expertiza sunt așteptate până în data de 11 octombrie, garanția de participare la licitație fiin de 23.949,57 de lei.

Anul acesta, suma propusă pentru amenajarea şi reparaţia de străzi în 2017 este de 26 de milioane de lei, față de 61,6 milioane de lei, cât a fost suma propusă anul trecut.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*