Social, Stiri Brasov

„Oraş magnet sau oraş şantier?“, dezbatere publică despre viitorul urbanistic şi demografic al Braşovului

Sâmbătă, 16 septembrie, între orele 11.00 – 16.00, braşovenii sunt invitaţi la Sala Patria, unde va avea loc o dezbatere publică despre viitorul demografic şi urbanistic al oraşului, denumită „Oraş magnet sau oraş şantier?“.

Dezbaterea este organizată de Asociaţia Pro Democraţia, împreună cu Asociaţia Visum pentru Educaţie şi pleacă de la faptul că oraşul creşte tot mai mult, iar Primăria Braşov a decis actualizarea Planului Urbanistic General (PUG).

Temele puse în discuție și invitați:

Orașe Magnet în România – concluziile Băncii Mondiale despre potențialul de dezvoltare al Brașovului și „magnetismul“ principalelor orașe din România – o dezbatere cu Marcel Ionescu Heroiu & Marius Cristea, Banca Mondială.

Dezvoltare locală prin planificare urbană – rolul PUG-ului și al strategiilor conexe în transformarea orașelor din România în secolul XXI – o dezbatere cu Eugen Pănescu, Planwerk, Cluj-Napoca.

Perspective pentru administrația publică locală – transformarea administrației locale din România, între tendințe europene și reformă națională – o dezbatere cu Cristian Pîrvulescu, decan Facultatea de Științe Politice SNSPA

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*