Stiri Brasov

„Familia Adams“ a vizitat Castelul Bran. Vizita a fost descrisă în cotidianul francez „Le Figaro“

Castelul Bran a fost vizitat de „Familia Adams“. Este vorba despre o echipă de artiști francezi care joacă în comedia muzicală cu același nume, care va fi lansată în premieră la Paris, în 15 septembrie. O jurnalistă de la ziarul francez „Le Figaro“ a scris un articol despre vizita artiștilor în România, la Castelul Contelui Dracula, în Transilvania. „Producătorul italian al spectacolului, Lorenzo Vitali, a organizat o scurtă prezentare a spectacolului muzilcal „Familia Adams“ la Castelul lui Dracula, înainte de a fi lansat la Paris, în 15 septembrie“, scrie Le Figaro. Jurnaliștii mai scriu că producătorului i s-a părut amuzantă întâlnirea dintre această familie ciudată și vamipiri și tocmai de aceea a ales această destinație pentru prezentarea spectacolului.

Articolul descrie atmosfera din castel și spectacolul pus în scenă de personajele din „Fmilia Adams“. În plus, este amintit și faptul că povestea contelui Dracula a inspirat romanul scriitorului Bram Stoker și că astăzi Castelul Bran este vizitat de 80.000 de turiști pe an.

Foto credit: Vali Bărbulescu

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*