Locuri de munca, Stiri Brasov

500 de locuri de muncă disponibile în cadrul unui târg de joburi care va avea loc la Casa Armatei. Salariile ajung până la 1.250 de euro/lună

500 de locuri de muncă vor fi scoase „la bătaie”în cadrul unui târg de joburi care va avea loc în 27 și 28 septembrie la Casa Armatei. Evenimentul va reuni peste 60 de angajatori din județ, dar și din Covasna, iar joburile sunt adresate atât șomerilor, cât și celor care își doresc un nou traseu profesional.

 

Vizitatorii vor găsi la târg numeroase oportunități de carieră, începând cu poziții entry level, până la cele de top management, în domenii precum turism, alimentație publică, IT, producție, construcții, administrativ, comerț, servicii, etc. Angajatori de renume din județele Brașov și Covasna vor recruta atât persoane necalificate, cât și specialiști în domeniile amintite, oferta cuprinzând numeroase locuri de muncă destinate studenților, dar și proaspeților absolvenți. Totodată, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate vor găsi la târg oferte atractive, cu salarii ce pornesc de la 1250 euro/lună, procedurile fiind derulate prin societăți acreditate, care nu percep comision de recrutare.

Programul de vizitare al târgului, în ambele zile, va fi 09.00 – 18.00.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*