Stiri Brasov, Turism

Transfăgărăşanul, inclus într-un top al şoselelor din Europa care merită vizitate

Site-ul TGDaily a inclus Trasfăgărăşanul într-un top al celor mai bune şosele care merită vizitate. „Un drum pe care însuşi Jeremy Clarkson îl descria ca pe „cel mai bun drum rutier din lume“, Transfăgăraşan a fost creat de liderul comunist Nicolae Ceaușescu, care dorea o cale rapidă de scăpare dacă s-ar întâmpla vreodată o invazie sovietică. Începând cu Curtea de Argeș și terminând în Carţişoara, acest drum de 71 de mile vă va conduce, timp de trei ore prin curbe, poduri, viaducte și tuneluri spectaculoase“, scrie TGDaily.

Site-ul aminteşte şi că drumul este închis, de regulă, între octombrie și iunie din cauza zăpezii şi recomandă vizita pe timp de vara sau la începutul toamnei. Turştii sunt sfătuiţi să facă opriri Lacul Bâlea, orașele Brașov și Sibiu.  Printre drumurile spectaculoase recomandate de site se numără şi The Dordogne River Valley, France, The Romantic Road, Germany, Grossglockner High Alpine Road, Austria, Ring of Kerry, Ireland, Route One, Iceland.

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*