Stiri Brasov

Peste 1,4 milioane de lei pentru conturarea „schițelor” în vederea demarării reparațiilor pe 12 drumuri județene

Din groapa-n groapa…

Consiliul Județean Brașov a lansat o licitație publică în vederea desemnării unui proiectant care să contureze documentația tehnică necesară efectuării unor lucrări de reparații pe drumurile județene. Valoarea totală a contractului este estimată la suma de 1.433.613,42 lei și a fost împărțit în 12 loturi, în funcție de lucrările de proiectare necesare.

Pe lista de drumuri pe care ar urma să se deruleze diverse lucrări de reprații sunt șosele care nu au avut parte de reprații capitale de ani buni, unele dintre ele în stadiu avansat de degradare, pe care abia se mai circulă.

Astfel, proiectantul desemnat ar urma să execute proiectul tehnic (PT), detaliile de execuție (DDE) și documentația tehnică pentru obținerea autorizației de construire (DTAC) pentru consolidarea alunecării de teren de pe DJ 105 (Voila – limită judeșul Sibiu), expertiza tehnică și Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii (DALI) pentru modernizarea și reabilitarea DJ 109 (Beclean – Luța), DJ108 (Hărman – Sânpetru) și DJ 106B (Vulcan – Holbav – Paltin), să actualizeze expertiza tehnică și să întocmească DALI, PT și DDE pentru consolidarea alunecării de teren pe DJ112H, să efectueze expertiza tehnică, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru podul de lemn peste Olt de pe DJ 104K, expertiza tehnică, DALI, PT și DDE pentru podețele de pe DJ 106 (Șinca Nouă – Vlădeni – Dumbrăvița), expertiza tehnică, DALI, PT și DDE pentru reabilitarea și modernizarea DJ 103A (Brașov – Tărlungeni – Zizin), expertiza tehnică și DALI pentru podurile de pe DJ 112A (Hărman – Bod – Hălchiu – Codlea – Vulcan), expertiza tehnică și DALI pentru podul peste Râul Olt de pe DJ 103G Măieruș – limita cu județul Covasna, expertiza tehnciă și DALI pentru DJ 103D (Viștea de Sus – Viștișoara) și expertiza tehnică și DALI pentru alunecarea de teren de pe DJ 104J.

Ofertele de la proiectanți sunt așteptate până în data de 9 octombrie.

Reţeaua de drumuri judeţene a judeţului Braşov administrată de Consiliul Judeţean Braşov are lungimea de 805,140 km, din care: 535,823 km drumuri cu îmbrăcăminte asfaltică; 5.411 km drumuri cu îmbrăcăminte din beton de ciment; 3.908 km drumuri din pavaje; 200,466 km drumuri pietruite și 59.532 de km de drumuri de pământ. În bugetul pe 2017 pentru reparația și întreținerea drumurilor județene au fost alocate 22,5 milioane de lei.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*