IT, Stiri Brasov

Noile smartphone-uri Allview vor include „elemente de inteligență artificială”

Compania Visual Fan din Braşov, care vinde diferite gadgeturi sub brandul Allview, va lansa în această lună o nouă gamă de smartphone-uri, X4 Soul Infinity, care va include şi „elemente de inteligenţă artificială”, care le vor permite utilizatorilor să controleze vocal mobilul, conform reprezentanţilor firmei.

„Utilizatorii vor putea să comande mai uşor telefonul, să interacţioneze cu el prin intermediul vocii, în limba română”, a explicat Lucian Peticilă, director general şi proprietar al companiei cu afaceri de 306 mil. lei (68,2 mil. euro) anul trecut.

Compania era anul trecut în top 3 vânzători de smartphone-uri de pe piaţa locală după numărul de unităţi vândute.

Echipa Allview lucrează de peste un an la dezvoltarea unei platforme de inteligenţă artificială şi la definitivarea unor caracteristici hardware şi software ale noi game. „Am dezvoltat tot in-house, cu o echipă nouă de programatori”, a adăugat Peticilă.

Noua gamă de smartphone-uri va fi lansată în această lună şi va avea un ecran de 5,7 inchi. O noutate pentru noua gamă de smartphone-uri va fi aceea că utilizatorii îşi vor putea actualiza în viitor telefoanele la fel ca la un calculator, prin schimbarea unor componente, a precizat şeful Allview.

„Clienţii vor putea realiza un upgrade al telefonului la o configuraţie mai performantă, plătind doar diferenţa dintre cele două modele”, a spus Lucian Peticilă, fără a oferi alte detalii.

Solicitat să ofere detalii despre evoluţia vânzărilor companiei, şeful Allview nu a dorit să ofere detalii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*