Stiri Brasov

Huffington Post: Topul celor mai atractive locuri din România. Brașovul, considerat unul dintre cele mai vizitate orașe din țară

Patti Morrow, o blogriță specializată în călătorii, se întreabă într-un articol publicat în Huffington Post, dacă România este cea mai frumoasă țară din Europa Ea face un top al celor mai interesante locuri pe care le-a vizitat în țara noastră, trecând în revista o scurtă istorie a României. „Piețe încântătoare în mijlocul orașelor, care te fac să te întoci în timpurile medievale, dealuri cât vezi cu ochii, castele învăluite în misterul Contelui Dracula, priveliștile munților stâncoși și multitudinea de fortărețe și biserci medievale. Și nu uitați de Transfăgărășan, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Frumusețile naturale și diversitatea culturală a României vă va surprinde. România are țărm la Marea Neagră, iar pritre frumuseșile sale se numără și Fluviul Dunărea și Munții Carpați“, cam așa descrie blogărița România în articolul publicat în Huffington Post.

În articol, blogărița recomandă cele mai frumoase orașe pe care le-a vizitat, începând cu Capitala, Sibiul, Brașovul, dar și câteva sate din Transilvania care, după ea, sunt printre cele mai bine păstrate cetăți medievale. „Înconjurat de Munții Carpați, Brașovul este unul dintre cele mai vizitate orașe din România. Fondat de cavalerii teutoni în 1211, Brașovul este o combinație între arhitectura gotică, barocă și renascentistă. cu o piață veche în mijlocul său,cu cafenele pline de viață“, a scris Patti Marrow despre Brașov.

Puteți citi articolul original aici: Is Romania Europe’s Prettiest Country? It Just Might Be.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*