IT, Stiri Brasov

VIDEO Brașovenii de la Mondly au lansat versiunea VR, un mod de a învăța limbi străine folosindu-te de realitatea virtuală

ATi Studios, creatorii Mondly, aplicația pentru învățarea limbilor străine cu peste 20 de milioane de descărcări și recent încoronată în 2017 Facebook „App of the Year” în EMEA, a lansat ieri MondlyVR, o experiență lingvistică de prima generație pentru platformele Google Reality Virtual Daydream șiCardboard . MondlyVR permite oamenilor să participe la conversații asemănătoare celor curente din viața reală cu caractere virtuale în 30 de limbi diferite, combinând funcția de chat vocal, recunoașterea vocală și tehnologia VR. Aplicația oferă feedback despre pronunție, sugestii care îmbogățesc vocabularul cursanților și scenarii interactive care fac învățarea limbilor strălucitoare și ușoară.

Alex Iliescu, directorul executiv al ATI Studios, a vorbit recent despre motivul pentru care Mondly a identificat VR ca fiind viitorul învățării limbilor străine: „Am realizat că cea mai bună modalitate de a învăța limbile străine prin crearea unei experiențe care să reproducă scenarii și conversații reale. VR ne oferă cea mai bună ocazie pentru a face acest lucru”, a explicat Iliescu, acesta așteptându-se la câteva mii de descărcări, mult mai puține decât aplicația de smartphone, motivul fiind că aplicația costă 4,99 USD până la finele lunii septembrie, după care prețul ei crește la 7,99 USD.

 

„Din experiența noastră, cele mai mari lucruri care îi împiedică pe oameni să vorbească de fapt și să folosească limbi noi sunt teama și lipsa unei practici asemănătoare vieții. MondlyVR depășește aceste bariere și îi face pe cursanți confortabili și vorbind în situații reale. Ne ocupăm de lipsa de conversație a educației lingvistice tradiționale”, mai spune Alex Iliescu.

În mod tradițional, învățarea unei limbi străine durează până la șase luni înainte de a începe să se angajeze în conversații normale. MondlyVR oferă posibilitatea de a scurta acest timp prin învățarea conversațională din confortul casei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*