IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Allview, printre cele „1.000 de companii care inspiră Europa”

Brașovenii de la Visual Fan, cei care vând electronice sub brandul Allview, și alte nouă companii din România cu afaceri între 20 și 70 de milioane de euro au fost incluse de bursa din Londra în raportul „1.000 de companii care inspiră Europa”, realizat anual. Niciuna din cele zece companii nu este listată în prezent la vreo bursă.

Pe lângă Allview, din România mai sunt cuprinse în raport B&B Collection, Complet Electro Serv, Elbi Electric & Lighting, Fan Courier, Grădinariu Import Export, Medist Group, Microfruits, Neptun, Vox Carrier. Spre comparaţie Ungaria este prezentă în raport cu zece companii, iar Bulgaria cu cinci companii. Polonia are 30 de companii, iar Marea Britanie 171 de companii.

Pe lângă identificarea a 1000 de companii, rapoartele anuale examinează în detaliu oportunităţile şi provocările cu care se confruntă IMM-urile şi analizează sectoarele şi tendinţele care vor forma viitorul economiilor europene”, notează Xavier Role, şeful Bursei de la Londra.

Aceste companii evidenţiază în mod clar potenţialul IMM-urilor europene de a stimula redresarea economică europeană post-Brexit. Cu aproximativ 23 de milioane de IMM-uri – şi în jur de 19 de milioane de şomeri – în Europa, dacă am realiza potenţialul IMM-urilor cu avansul rapid de creştere, efectul ar fi transformaţional.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*