Stiri Brasov, Turism

Reprezentanții Drachenhaus: „Negocierile cu Simona Halep au durat o săptămână”

Compania care a vândut Pensiunea Drachenhaus din Poiana Brașov tenismenei Simona Halep se pregătește să facă investiții în turism pe litoral. „Vrem să ne extindem pe litoral. În Brașov avem cinci hoteluri pe care le administrăm, dintre care unele sunt în proprietatea noastră”, ne-a declarat Edomer Toth, asociat în cadrul Solar Business Project, companie de management hotelier și care deține și ștrandul Natura Parc din Chichiș, județul Covasna.

„Negocierile cu Simona Halep au durat o săptămână și nu au vizat decât pensiunea din Poiana Brașov care are un grad de ocupare de 80%. Suma la care am bătut palma nu vreau să o fac publică, dar este mai mică de valoarea de două milioane de euro care s-a vehiculat în ultimele zile. Este decizia familiei Halep dacă o comunică sau nu. În tranzacție nu intră, însă, și hotelul din Brașov. Pensiunea a intrat în proprietatea noastră în luna ianuarie a acestui an, iar familia Halep și-a dorit practic această proprietate. Nu vorbim de o preluare, deoarece administrarea hotelului o vom face tot noi, ci mai mult de un plasament financiar, Simonei revenindu-i o redevență lunară, mai mare decât dobânzile care i-ar fi revenit în cazul unui depozit bancar”, a mai explicat Toth.

Solar Business Project, compania care administrează pensiunea Simonei, dar și alte patru unități de cazare din județ, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,54 milioane de lei și pierderi de 210.287 de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe. Compania administrează și un Pub în Brașov – Hockey Pub, dar și galeria de artă Rope Street Museum.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Hotel Simona Halep - Dolce Vita Magazine

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*