Stiri Brasov

RATBV trece la orarul de toamnă și crește frecvența de circulație a autobuzelor. Se schimbă orarele a nouă linii de transport în comun

RATBV S.A. crește de luni, 11 septembrie, frecvența de circulație pe nouă linii de autobuz, adaptând în acest fel oferta de transport la cererea existentă din momentul începerii cursurilor unităților școlare. Vor fi modificate orarele liniilor 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 și 52. Noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“, începând de sâmbătă, 9 septembrie a.c. De asemenea, duminică, 10 septembrie, vor fi actualizate şi afişele cu graficele de circulaţie din toate staţiile. Toate tabelele ce conţin noile orare de circulaţie ale liniilor menționate vor conţine menţiunea „Valabil din data de 11.09.2017“.

Potrivit prevederilor HCL nr. 605/2017, începând cu data de 1 octombrie 2017, elevii care nu au absențe nemotivate în luna anterioară și domiciliază la o distanță de minim două stații de unitatea de învățământ frecventată beneficiază de gratuitate pentru transportul public local de călători. Până la acea dată elevii își pot achiziționa, pe baza carnetului de elev vizat pentru anul școlar 2017/2018 sau a adeverinței eliberată de unitatea de învățământ frecventată, abonamente pe toate liniile, fără limită de călătorii, la prețul de 35 de lei/lună. RATBV S.A. va efectua la începutul lunii octombrie încărcarea pe carduri a abonamentelor gratuite, pe baza listelor transmise de unitățile de învățământ. Între data de 1 octombrie și data încărcării efective a abonamnetelor gratuite, elevii pot circula pe baza carnetului de elev vizat pentru anul școlar în curs. Reamintim faptul că elevii beneficiari ai abonamentelor gratuite au obligația de a valida cardurile la fiecare urcare în mijloacelor de transport. De menționat faptul că elevii nu pot călători pe linia 20 cu abonamentele gratuite primite de la școală sau cu cele achiziționate la prețul de 35 de lei/lună, cu excepția elevilor care domiciliază în Poiana Brașov.

 

Consiliul Local al Municipiului Brașov a adoptat Hotărârea nr. 336/2017, act care prevede, printre altele, faptul că deținătorii de abonamente pe toate liniile, cu prețul de 70 de lei/lună, pot călători pe baza acestor titluri și cu autobuzele liniei 20, Poiana Brașov – Livada Poștei. În ultima perioadă, RATBV S.A. a adaptat cu promtitudine capacitatea de transport la cererea existentă și pe acest traseu, acțiune ce va continua pentru a asigura un serviciu de calitate pentru toți clienții societății noastre.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*