Stiri Brasov

Grafică digitală pentru începători la Camera de Comerț și Industrie Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează între 12 și 15 septembrie „cursul de grafică computerizată”. Acesta este unul interactiv, destinat celor pasionați de acest domeniu și care au cunoștințe medii de utilizare a calculatorului. Cursul permite însușirea treptată a informațiilor prin aplicarea lor în diferite teme individuale și utilizând ultimele versiuni ale software-ului specific.

Cursul cuprinde, pe lângă noțiuni specifice programelor informatice de grafică computerizată și noțiuni de compoziție și cromatică, elemente ce ajută la realizarea unor materiale publicitare de calitate.

În tematică se regăsesc capitole ca „Prezentarea instrumentelor de lucru și a aplicațiilor software utilizate în grafica computerizată”, Procesarea imaginilor, alegerea rezoluției imaginilor, retușarea fotografiilor”, „Modificări ale contrastului și luminozității” etc.

Sesiunile de lucru au un puternic caracter practic și interactiv, noțiunile prezentate vor fi detaliate în numeroase exemple concrete, cu situații și probleme care apar în activitățile curente de procesare a imaginilor sau de tehnoredactare computerizată (DTP).

Prin modul de prezentare a cursului, acesta este util atât începătorilor, cât și celor care au deja unele noțiuni de bază în domeniul graficii computerizate, lectorul fiind cadru universitar cu o bogată experiență didactică, precum și practică, în realizarea și utilizarea aplicațiilor informatice.

La finalul cursului, participanții vor putea să realizeze singuri lucrări de grafică computerizată.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*