IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Allview au lansat primele notebook-uri din portofoliu

Allview, brandul brașovean de smartphone-uri și tablete, a lansat ieri notebook-urile Allbook X și Allbook L, două dispozitive cu un design rafinat, care se adaptează cu ușurință oricărui mediu de lucru sau stil de viață.

Spațiul de lucru a depășit demult granițele biroului convențional, iar pentru a face față ritmului alert în care trăim și lucrăm, mobilitatea joacă un rol esențial. Allbook X este o soluție inteligentă customizabilă, utilizatorul având libertatea de a alege din mai multe configurații de memorii SSD varianta cea mai potrivită nevoilor sale. Senzorul de amprentă asigură securitate sporită a datelor, iar design-ul metalic extrem de subțire îi desăvârșește farmecul”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, care este preinstalat.

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numarul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței.

Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este oferirea de tehnologii inteligente și accesibile, sub un brand românesc.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*