Stiri Brasov

Tractorul U650, vedeta fostei uzine brașovene de tractoare, va fi comercializat din nou pe piața din România. Prețul este de 16.000 de euro

Compania Tractorul U650 Braşov, controlată de omul de afaceri egiptean Atef El Said Abd El Aziz El Keleini și condusă de Titus Şerban, ultimul director  al uzinei Tractorul Braşov, va demara vânzările tractorului U650 pe piaţa locală, la 10 ani de la încetarea producţiei la Braşov. Linia de asamblare a tractoarelor a fost mutată la Băicoi, iar licenţa pentru producţie a fost achiziţionată numai pentru Egipt, astfel încât tractorul putea fi comercializat doar pe piaţa egipteană.

Din vara acestui an vânzarile vor fi reluate şi pe piaţa locală, preţul unui tractor fiind de circa 16.000 de euro, potrivit firmei Total Gimpex, unul dintre primii dealeri care vor vinde tractorul. Acesta va fi din nou cel mai accesibil tractor de pe piaţa locală, având o putere de 65 CP şi o cutie de viteze manuală cu zece trepte.

Compania brașoveană și-a înjumătățit cifra de afaceri anul trecut, aceasta scăzând de la 4 milioane de lei la 1,81 milioane de lei, trecând din nu pe pierderi de aproape 100.000 de lei, după ce în 2015 raporta un profit de aproape 300.000 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Foarte bine . Si eu sunt interesat sa cumpar unul dar 4 x 4

  2. adrian bivolaru

    Pun pariu ca “autoritatile”vor face tot ce le v a sta in putinta sa inchida definitiv aceasta afacere .Romania nu trebuie sa produca tractoare, romania trebuie sa produca “forta de munca”ieftina pentru smecherii din UE .Asta s a intamplat 27 de ani.Imaginati va ce a r fii fost “TRACTORUL”acum!

  3. Dinescu melania

    Buna ziua sunt interesate să cumpăr un tractor de 65 cai sau 80 cai care e procedura sau scos la vinzare

  4. Chindea ionel

    Ma intereseaza unul noul model 4×4

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*