Stiri Brasov

Primul magazin Carrefour Gourmet din România va fi deschis la Brașov, în incinta mall-ului AFI. Vezi care sunt planurile pentru viitorul mall

Carrefour va aduce și în România conceptul de supermarket Carrefour Gourmet, deja existent pe câteva piețe din Europa și Nordul Africii. Primul anunțat în România va fi amplasat în mallul AFI care se amenajează în Centrul Civic al Brașovului și va avea o suprafață comercială de 6.500 mp.

CConstrucția noului proiect a demarat la începutul acestui an și, potrivit companiei, data de livrare este estimată pentru sfârșitul anului 2018 sau primul trimestru al anului 2019, în funcție de ritmul lucrărilor, așa cum BizBrașov s anunțat în urmă cu o săptămână, ceea ce poate însemna faptul că retailerul francez ar putea totuși  deschide alte supermarketuri Gourmet înainte de acest moment.

Conceptul Carrefour Gourmet, se pare legat de supermarketurile Carrefour Market, va oferi, printre altele, produse de panificație coapte „in store”, sau produse din carne afumate la fața locului. De altfel, și brandul indică aplecarea către produse alimentare. De asemenea, noile magazine au piețe de fructe și legume mari și un sector dedicat mâncatului sănătos unde sunt de găsit produse organice, pentru diabetici, produse fără gluten sau lactoză, din soia și cu conținut redus de grăsime.

Carrefour a intrat pe piața românească în 2001 și a ajuns la 28 de hipermarket-uri, 98 de supermarket-uri și 53 de magazine de proximitate.

 

 

 

 

 

 

AFI România confirmă informațiile BizBrașov: Mall-ul din Centrul Civic ar putea fi deschis abia în 2019. Investiții de 120 de milioane de euro anunțate de dezvoltatorul israelian

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*