Stiri Brasov

Drumarii ridică restricțiile de circulație de pe drumurile naționale, în minivacanța de Sfânta Marie. Deja o parte dintre semafoarele de pe DN 73 au fost demontate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că va reduce restricţiile de circulaţie instituite în zonele unde se execută lucrări, având în vedere că urmează o perioadă de intensificare a traficului rutier, în special în zonele turistice, cu ocazia minivacanţei de patru zile, din perioada 12 – 15 august,

Conducerea companiei a solicitat tuturor direcţiilor regionale ca pentru această perioadă să restrângă punctele de lucru, mai ales pe traseele turistice, şi să ridice restricţiile de circulaţie, acolo unde este posibil, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare cât mai fluent”, se arată în comunicatul transmis de CNAIR. CNAIR roagă conducătorii auto rugaţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară. În județul Brașov, cele mai multe lucrări și restricții sunt pe DN 73, însă o parte dintre acestea au fost scoase încă din timpul acestei săptămâni, astfel că pe tronsonul dintre municipiul Brașov și Fundata au mai rămas doar trei semafoare, unul în zona Ina Schaeffler, unul între Râșnov și Tohanul Nou (față de trei câte erau acum câteva săptămâni) și ultimul pe raza localității Fundățica.

Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, în perioada 12 – 15 august, după ce Executivul a apobat, pe 20 iulie în şedinţă, declararea zilei de 14 august 2017 ca zi liberă, aceasta urmând să fie recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 25 august 2017.

Executivul a stabilit printr-o hotărâre, ca ziua de luni, 14 august 2017, să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, făcând legătură între zilele de week-end şi ziua de 15 august, declarată nelucrătoare.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*