Stiri Brasov

De luni, schimbări în trafic pe B-dul Griviței. Se șterg două treceri și devine funcțional semaforul pietonal

 

Începând de astăzi, noul sistem de semaforizare pietonal de pe B-dul Girviței (din dreptul gangurilor care fac legătura cu străzile Mircea cel Bătrân și Emil Racoviță) a început să funcționeze pe galben intermitent, astfel ca participanții la trafic să se obișnuiască cu el. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a precizat că, începând de luni dimineață, semaforul de la noua trecere de pietoni va deveni funcțional, iar celelalte două zebre, de la intersecția cu Mircea cel Bătrân și Emil Racoviță vor fi desființate. „Noua trecere este semaforizată cu sistem cu buton. Până luni dimineața se va trasa noua trecere de pietoni, semaforul va funcționa în regim normal. De asemenea, vor fi șterse marcajele de la trecerile vechi și demontate indicatoarele”, a explicat Toarcea.

„Următoarea trecere de pietoni care va deveni funcțională este cea de pe strada Zizinului, dinainte de pasaj, care va deveni funcțională până la sfârșitul lunii”, a precizat Sorin Toarcea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*