Social, Stiri Brasov

Cinci braşoveni, reţinuţi de procurorii DIICOT pentru că ar fi făcut afaceri de jumătate de milion de euro din proxenetism

Cinci bărbaţi din Braşov, patronul unui club de striptease şi angajaţi săi, au fost reţinuţi de procuroii DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat și proxenetism. Şeful DIICOT Brașov, Cătălin Borcoman a declarat că cinci bărbaţi au fost prezentaţi Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de constituire de grup infracţional şi proxenetism. Potrivit procurorilor, în clubul de striptease ar fi fost înlesnită practicarea prostituţiei de către tinerele angajate. Clienţii ar fi plătit minimum 400 de lei ca să întreţină raporturi sexuale cu tinerele, iar plata era mascată în consumaţia de la barul de stiptease. „Au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare în cursul zilei de ieri pentru destructurarea unui grup criminal organizat. În fapt, administratorul unui club de noapte, împreună cu alţi patru angajaţi au înlesnit practicarea prostituţiei de către persoane de sex feminin majore. Cercetările au arătat că activitatea infracţională data din 2014, până în 2016 serviciile fiind achitate direct clubului. Am găsit chiar şi facturi vechi în care serviciile de prostituţie erau trecut drept servicii de hostessing. În ultimul an şi jumătate, acestea erau plătite de clienţi sub formă de consumaţie la barul clubului, iar o parte din bani ajungeau direct la angajate, care primeau 1000 de lei de client, din care fetele erau obligate să ofere un procent de 30-40%, barului“, a declarat Cătălin Borcoman, şeful DIICOT Braşov.  Potrivit procurorilor, prejudiciul se ridică la suma de 500.000 de euro, iar activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat din 2016. O parte din încasările clubului ajungeau la barmanii care ţineau evidenţa timpului petrecut de clienţi în camerele special amenajate pentru prostituţie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*