Imobiliare, Stiri Brasov

Firma brașoveană a fiului fostului antrenor Paul Enache construiește un nou ansamblu rezidențial în București

Compania brașoveană Eren Cons, parte a Eren Grup, va construi un nou ansamblu rezidenșial în București, după ce a încheiat un acord cu dezvoltatorul Triplea Holdings.

Ansamblul rezidențial Triplea Residence este situat în sectorul 6 din București, pe bulevardul Timișoara.  Complexul Triplea Residence va fi realizat în 3 etape, totalizând peste 200 locuințe – garsoniere, apartamente de 2 și de 3 camere.

Anul trecut, Eren Cons a fost desemnată de către dezvoltatorul imobiliar Impact contractor general pentru ridicarea a șapte imobile de locuințe în complexul Greenfield din Băneasa. Valoarea contractului este de circa 5,7 milioane de euro, fără TVA.

Contractul semnat între Impact și firma brașoveană are ca obiect executarea tuturor lucrărilor de construcții, instalații și montaj de echipamente și utilaje în vederea finalizării și livrării „la cheie” a 7 imobile cu regim de înălțime P+4E și P+5E, amplasate în București, sector 1, parte din etapa a 6-a a proiectului rezidențial Greenfield – faza a II-a.

Firma Eren, cu capital românesc, este activă pe segmentul construcțiilor civile, industriale și agricole, având în portofoliu proiecte rezidențiale, inclusiv construite de ANL.

Grupul de firme Eren este controlat de Paul Iulian Enache, fiul fostului antrenor al FC Brașov, Tractorul și ICIM, Paul Enache. Compania Eren Cons a avut în 2016 o cifră de afaceri de 46,35 milioane de lei (puțin peste 10 milioane de euro și un profit de 1,55 milioane de lei. Printre construcțiile la care a contribuit firma brașoveană se Patinoarul Olimpic din Brașov, precum și Bazinul Olimpic din aceeași localitate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*