Imobiliare, Stiri Brasov

Strip-mall-ul de lângă Avantgarden va avea o suprafață de 2.000 de metri pătrați închiriabili. Se va deschide abia anul viitor

Oamenii de afaceri israelieni Moshe Turgeman şi Tomer Barhom, care au dezvoltat centrul comercial Euromall din Piteşti, au în plan construcția unui strip-mall la Brașov. Primăria Brașov a eliberat o autorizație de construcție pentru începerea lucrărilor la centrul comercial care va fi ridicat în zona Avantgarden3, durata acestora urmând să fie de 24 de luni, potrivit documentului. Deși pe site-ul dezvoltatorilor este anunțat termenul de livrare finalul anului 2017, companiile imobiliare care se ocupă de închirierea spațiilor din cadrul strip-mall-ului anunță că acestea vor fi livrate abia în luna martie a anului 2018.

Mall-ul va avea o supafață de 2.000 de metri pătrați închiriabili și va fi dezvoltat pe un teren de 5.000 de metri pătrați. Centrul comercial are 30 de spații comerciale și peste 100 de louri de parcare.

La Strada este construit pe conceptul de street mall (mall stradal – trad.), regăsit mai ales în ţările occidentale, şi va avea o structură ergonomică, astfel că şi costurile de întreţinere vor fi mai mici decât pentru un mall clasic.

Cei doi investitori israelieni sunt şi dezvoltatorii centrului comercial Euromall din Piteşti, prin compania imobiliară Euromall, investitor activ mai ales înainte de criză.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*