IT, Stiri Brasov

Germanii de la in-tech mai angajează 220 de oameni la Brașov anul viitor

Compania germană de inginerie in-tech, care și-a deschis la Brașov o filială, a anunțat că până la finele anului își dorește să ajungă la un număr de 80 de angajați, urmând ca în al doilea trimestru al anului viitor să fie create încă 220 de locuri de muncă, a anunțat copania potrivit presei germane.

Clienții In-tech sunt doar din Germania, iar în alegerea locației din România, Brașovul a câștigat în fața altor competitori (precum Timișoara, Cluj sau București), deoarece are o legătură strânsă cu mediul economic german, o serie de companii din industria automotive având filiale la Brașov. Unii dintre cei mai mari clienți ai grupului sunt BMW, Continental sau Siemens.
Fiind o companie furnizoare de servicii, inginerii In-tech testează orice funcție electronică a unui autovehicul, oferind producătorilor şi furnizorilor de sisteme un portofoliu de servicii cuprinzător atât pentru industria automotive, cât și inginerilor din domeniile construcţiilor de maşini şi sistemelor de trafic. De asemenea, dezvoltatorii software ai companiei pregătesc kiturile de testare pentru componentele electronice.
„Rădăcinile in-tech îşi au originea în zona automobilistică, întreprinderea înfiinţată în 2002 a primit primele comenzi în această branşă. De atunci, zona automobilistică s-a dezvoltat simţitor. Ca partener de inovaţii pentru industria automobilistică, noi oferim toate serviciile în cadrul lanţului de dezvoltare, până la suportul după vânzări. În centrele noastre de inovaţii, noi ne preocupăm de megatrendurile automobilistice, precum deplasare autonomă, mecanisme de acţionare alternative sau conectivitate & securitate. Prin centrul nostru de inovaţii asigurare virtuală, noi oferim soluţii pentru asigurarea sustenabilă a noilor funcţii. Practic, ne ocupăm de integrare în sistem a componentelor electronice. Testăm de la cel mai mic component sau funcție până la sistemul total”, a precizat CEO-ul In-tech România, Jean Luc Rolland.

in-tech va continua în următoarea perioadă dezvoltarea echipei de la Brașov și va angaja experți în ingineria electronică, dar și dezvoltatori software. În ceea ce privește noii angajați, fiecare dintre aceștia vor începe cu o perioadă de training, ca de altfel fiecare salariat care a ales să se alăture echipei companiei.

Compania germană „in-tech” a trezit interesul chinezilor de la BDStar, un important furnizor hardware și aplicații industriale pentru navigație prin satelit și de poziționare. Chinezii au achiziționat 50% din acțiunile companiei germane.

in-tech este o companie inovativă din domeniul ingineriei, cu accent  pe electronică şi software. Ca specialist pentru digitalizare şi dezvoltare, compania oferă producătorilor şi furnizorilor de sisteme un portofoliu de servicii pentru domeniile industrie automobilistică, construcţii de maşini şi sisteme de trafic.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*